Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Kısaca, taban üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek bâtınin tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin tahliye karınin kullanılan bir bapdır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + dal seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür bapların en eke yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı Yangın Çıkış Kapısı dışına açılması gerekir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı düz kolaylıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page