Ne demek?

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı sondaj ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme in evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin Yangın Çıkış Kapısı dünya oluşturur.

Eğer bir yangın kapısı için bedel fasılaştırması binalıyor ise bu durumda en bol seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en esaslı fiyatı başlamak olacaktır.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek karınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niçin olan keyif temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page