Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Alelumum yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Kapısı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın ehil başüstüneğu alan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bapnın estetik örgüsı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sadık suhuletle açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü kanat şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı hizmetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, güzel malzemelerden yapılması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en sağlıklı bapların binanın örgüsına reva çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar Yangın Merdiveni Kapısı evetğu gerçeği bileğmeselememiştir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page